Регистрация

Карибска супа с папая и портокал

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
02 Dec
|
Видяна:
882
Оцени рецептата

500 мл студен пилешки бульон

250 мл прясно изцеден портокалов сок

1 пакет неовкусен желатин

1 белтък

1 папая

1 щипка сол

1 щипка смлян кимион

Бадеми, нарязани

Кокос, настърган

 

Налейте студения бульон в тенджера, поръсете желатина отгоре и се оставя да се размекне в продължение на няколко минути. Разбийте белтъците на пяна. Добавете белтъците в супата и оставете да къкри, като разбърквате с телена бъркалка непрекъснато, докато желатинът се разтвори напълно и супата е пенлива. Оставя се да се охлади в продължение на 10 минути. Междувременно отстранете семената и намачкайте папаята. След това сложете в кухненски робот, добавете супата и портокаловия сок и разбийте на пюре. Подправете на вкус. Охладете за няколко часа или за през нощта. Опитайте и регулирайте подправките. Украсете с бадеми и кокос и сервирайте.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта