Регистрация

Калифорнийски пай

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
11 Oct
|
Видяна:
372
Оцени рецептата

340 г говежда кайма

2 1/2 ч мляко

1 ч царевично брашно

2 яйца - разбити

1 пакет универсална подправка за чили

1 ч.л. чеснова сол

410 г домати, нарязани

1 консерва от 225 г царевица, отцедена

65 г зрели маслини, отцедени и нарязани на филийки

1 1/2 ч настърган чедър

2 с.л. царевично брашно

 

В тиган, запържете каймата и отцедете. В купа смесете млякото, 1 чаена чаша царевично брашно и яйцата; смесете добре. Добавете телешкото и останалите съставки, с изключение на сиренето и 2 с.л. царевично брашно; разбъркват се до смесване. Изсипете в леко намазнена тавичка за печене. Пече се в предварително загрята на 180С фурна за 35-40 минути. Поръсете със сиренето и две с.л. царевично брашно; продължете печенето, докато сиренето се разтопи. Оставете да престои 10 минути преди да поднесете.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта