Зелева салата с джинджифил и цвекло
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
hodjeva
|
Дата:
13 Jun
|
Видяна:
926
1/2 ч червен лук, нарязан на кубчета
1/3 ч червен винен оцет
1/4 ч шафран
1/4 ч магданоз, наситнен
1/4 ч захаросан джинджифил, смлян
425 г цвекло от туршия, отцедено и нарязано на кубчета
2 ч сладки червени череши, без костилка
6 ч червено зеле, ситно нарязано на ленти
Магданоз, стръкчета
Комбинирайте всички съставки, с изключение на магданоза. Покрийте и се съхранява в хладилник за една нощ или до 2 дни. Украсете с магданоз и сервирайте.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ