Регистрация

Задушено месо

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
637
Оцени рецептата

1,5 – 2 кг говеждо месо

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. универсална подправка

1/4 ч.л. черен пипер

1/4 ч.л. червен пипер

1 с.л. настърган лук

1 ч телешки бульон

 

Овкусете месото от всички страни със сол, подправка, черен пипер и червен пипер. В уреда за бавно готвене, комбинирайте подправеното говеждо месо с лука и бульона. Покрийте и варете на слаб огън от 8 до 10 часа или докато месото омекне. Извадете от съда и нарежете на парчета. За 6 - 8 порции.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта