Регистрация

Гърди на барбекю

Автор:
roni
|
Дата:
20 Nov
|
Видяна:
564
Оцени рецептата

4 - 4,5 кг телешки гърди

5 с.л. универсална суха подправка за барбекю

1/4 ч бира

Барбекю сос по избор

 

Загрейте барбекюто до 125 градуса. Отрежете мазнините откъм големия край на гърдите, след това подсушете равномерно месото. Поставете гърдите в барбекюто, с мазнините нагоре и гответе 4 часа. Извадете месото. Направете торбичка от здраво алуминиево фолио, така че гърдите да се поберат в нея, като оставите единия край отворен. Сложете месото в торбичката и налейте бирата. Затворете краищата много добре. Върнете пакета в барбекюто. Увеличете температурата до 150 градуса. Гответе още 3 часа. Извадете и покрийте с предпочитан барбекю сос. Нарежете и поднесете.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта