Регистрация

Гръцка супа с яйце и лимон

Автор:
Savatova
|
Дата:
30 Oct
|
Видяна:
1069
Оцени рецептата

4 ч пилешки бульон

1/4 ч ориз

1 жълтък

Сокът на 1/2 лимон

 

Сложете пилешкия бульон да заври в тенджера. Добавете ориза. Намалете огъня. Оставете на слаб огън, докато оризът омекне (около 20 минути). Разбийте жълтъка и лимоновия сок в купа. Добавете 1/2 чаша от бульона. Като разбърквате енергично с телена бъркалка, върнете сместа обратно в тенджерата. Стоплете, но не оставяйте да заври. Поднесете.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта