Регистрация

Гофрети от ечемичено и амарантово брашно

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
22 Oct
|
Видяна:
706
Оцени рецептата

3/4 ч амарантово брашно

1 ч ечемичено брашно

1 с.л. бакпулвер

1/4 ч.л. морска сол (по желание)

1 1/2 ч мляко, соево мляко или вода

3 с.л. нерафинирано зеленчуково олио

 

Смесете течните и сухите съставки поотделно, а след това ги разбийте заедно с миксер. Изсипете върху горещ, незалепващ гофретник. Сместа може да се използва и за палачинки.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта