Регистрация

Говежда пастърма

Автор:
Юлия
|
Дата:
20 Dec
|
Видяна:
598
Оцени рецептата

900 г говеждо месо

1 ч.л. лучена сол

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. чеснова сол

1/2 ч.л. лимонов черен пипер

1/2 ч.л. подправки за наденица

1/2 ч.л. мащерка

1/2 ч.л. риган

1/2 ч.л. сушен риган

1/2 ч.л. босилек

 

Смесете подправките в чиния. Нарежете месото на тънки ленти. Премахнете цялата мазнина. Поръсете едната страна с комбинираните подправки и изтънете с чукче за месо. Обърнете и повторете. Поставете лентите в плитка тава. Сложете на 60С във фурната за 4 часа. Обърнете и оставете за още 4 часа. Дръжте вратата на фурната леко отворена през цялото време, за да излиза влагата. Да се съхранява в найлонова торбичка.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта