Регистрация

Гевречета с шунка и кашкавал

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
22 Oct
|
Видяна:
917
Оцени рецептата

340 г шунка

2 с.л. масло или маргарин

6 яйца, разбити

6 филийки кашкавал

6 геврека, нарязани на филийки

 

Нарежете шунката на 6 филийки. Запържете я в тиган на умерен огън, докато леко покафенее. Свалете от котлона и дръжте на топло. В същия тиган, разтопете маслото; изсипват се разбитите яйца. Гответе като се разбърква до желаната готовност. Сложете слой бъркани яйца, шунка и кашкавал на дъното на всяко геврече. Покрийте с горната половина и поднесете.





Виж още от категория "Закуска"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта