Регистрация

Гаспачо

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
02 Dec
|
Видяна:
1102
Оцени рецептата

2 скилидки чесън

2 филийки бял хляб

1 краставица, нарязана на филийки

1/2 зелена чушка

1/2 чаша вода

1/4 ч зехтин

900 г домати

1/4 ч нарязан лук

1/4 ч печена червена чушка, нарязана

1 ч.л. сол

Черен пипер (на вкус)

2 с.л. винен оцет

3 ч зеленчуков бульон, кондензиран

1/2 ч пресни билки - див лук, магданоз, босилек или естрагон

 

1. Натрошете чесъна в купа и добавете накъсания на малки парченца хляб. Добавете нарязаната краставица, нарязаната на кубчета зелена чушка, водата и зехтина. Оставете тази смес да се маринова в продължение на няколко часа.

2. Добавете нарязаните домати, лука, червената чушка и солта в охладената смес. Смесете в блендер или кухненски робот, до желаната консистенция. Охладете много добре.

3. Точно преди сервиране, смесете с оцета, студения бульон и билките.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта