Регистрация

Вкусно руло Стефани

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
28 Mar
|
Видяна:
676
Оцени рецептата

1 консерва гъбена супа

1 кг говеждо месо, смляно

1/2 чаша суха фина галета

1 средно разбито яйце

1/3 чаша ситно нарязан лук

1 чаена лъжичка сол

1/3 чаша вода

 

Смесете хубаво 1/2 чаша супа, каймата, галетата, яйцето, лука и солта. Оформя се на плътно руло (20x10 см) и се слага в плитка тава за печене. Печете на 190°С за 1 час и 15 минути. В тенджера, пасирайте останалата супа, вода и 2-3 супени лъжици от соковете в тавата. Сгорещете на котлона, като разбърквате от време на време. Поднесете с хляб.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта