Регистрация

Бърз карамелен ябълков пай

Автор:
Надежда
|
Дата:
15 Dec
|
Видяна:
757
Оцени рецептата

1 готов блат за пай

10 карамелени бонбона, нарязани на четвъртинки

1/3 ч брашно

3 ч ябълки, небелени, нарязани на кубчета

2/3 ч карамелен топинг

2 ч.л. лимонов сок

1/2 ч орехи, нарязани

 

В средно голяма купа смесете карамелените парчета и брашното. Добавете ябълките, карамеления топинг и лимоновия сок и се разбърква добре. Изсипете в блата и поръсете с орехите. Пече се в предварително загрята на 190С фурна за 40-45 минути, докато блатът покафенее; оставете да изстине, преди да сервирате.





Виж още от категория "Печива"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта