Регистрация

Бърза френска лучена супа

Автор:
ivanka
|
Дата:
29 Oct
|
Видяна:
670
Оцени рецептата

Необходими продукти:

450 г лук, кромид

1 ч.л. захар

2 с.л. зехтин

5 ч телешки бульон, прецеден

1/4 ч.л. пипер

4 франзели, нарязани на филийки

170 г кашкавал

 

Начин на приготвяне:

Нарежете на тънки филийки лука и сиренето. Препечете филийките хляб. Запържете лука и захарта в горещо масло на умерен огън в продължение на 15 до 20 минути или до дълбоко златисто кафяв цвят, като се разбърква често, за да не загаря. Бавно добавете бульона и черния пипер; оставете да заври. Намалете огъня, покрийте и варете на слаб огън за 20 мин. Изсипете в отделни огнеупорни купички. Поставете филийките отгоре и добавете кашкавала. Поставете под грила за 3-5 минути, докато кашкавалът се разтопи.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта