Регистрация

Ароматни телешки гърди

Автор:
bogdanova
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
593
Оцени рецептата

4 ч.л. чесън, счукан с

1 ч.л. сол

1,3 кг телешки гърди

За подправките:

2 с.л. чили на прах

2 ч.л. китайска подправка "5 подправки"

2 ч.л. сол

2 ч.л. захар

1 ч.л. прясно смлян черен пипер

1 ч.л. джинджифил

 

Разделете и втрийте чесновата паста от двете страни на месото. Пригответе подправките за втриване: Смесете всички съставки в малка купа. Разделете и втрийте в месото от двете страни. Поставете в голяма запечатваща се найлонова торбичка за съхранение и затворете хубаво; мариновайте в хладилника за 2 часа. Намажете скарата с олио и я сгорещете. Изпечете до желаната готовност от двете страни.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта